fredag 28. november 2014

Integritet


Når du kjenner din identitet og blir truet skal din integritet tre frem og beskytte deg. Ingen skal fortelle deg hvordan du skal spille trommer dersom du er overbevist om noe annet. men du skal også være ydmyk. For skjult i integriteten kan det også ligge frykt og mangelfull innsikt.  

Sitat: 
“I am not bound to win, but I am bound to be true. I am not bound to succeed, but I am bound to live up to what light I have.” 
― Abraham Lincoln


Trommeslagere kan få mange kommentarer og ønsker slengt sin vei. Enten det er fordi instrumentet har for mye volum, eller at tempo gikk en annen vei. Da blir det viktig å vite hva som er det riktige. Hvor ansvaret ligger og hvilken rolle du skal spille i dialogen. 

Integritet er viktig å bruke individuelt, men også kollektivt. 

En venn av meg fikk beskjed om at de måtte bytte ut tre musikere i bandet fordi de så så sure ut på scenen på forrige jobb. Hva skal han svare? De ser sure ut, men de er de beste musikerne. Hva om det ikke er nok å være flinkest? At man skal se ut som at man koser seg på jobb også?

Når dette går løs på din kunstneriske identitet må du velge. Enten utvikle deg og se potesialet i å være glad, happy og smile på TV-jobber. Eller velge det motsatte og tviholde på at kunstneriske ferdigheter er viktigere enn om du sre ut som en glad og fornøyd musiker på TV-sendinger.  


I slike sammenhenger er det viktig å vite hva du forsvarer. Er det din kunstneriske intergirtet? Eller er det retten til å ignorere kontekst? Er det gruppens funksjon og samhoød+ Eøøer skal du forvare prinsipper i avtaleverk og arbeidsrett?

Du har alltid et ansvar og integriteten din viser andre og deg sekv hvem du er. Det sliper din identitet til å blir den proffe og lojale musikeren som trengs for et langt liv i bransjen. 


For å klare seg gjennom dette trenger du motivasjon. hvor kommer den fra?  

Les mer
Start med - Motivasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar